top of page
giphy (12).gif
  • Facebook
  • Instagram

follow us

e-MT new Logo.png
  • Τι είναι η εφαρμογή e-MT (e-menu & translator)

giphy (15).gif

Είναι η μεταφορά του καταλόγου σας / menu σε ψηφιακή μορφή στο κινητό κάθε πελάτη σας ή υποψήφιου πελάτη σας, καθώς και σε όποια γλώσσα επιθυμείτε εσείς.

Ετήσια ένα κατάστημα εστίασης δαπανά από  200€ έως 500€  για καινούργιους καταλόγους, είτε λόγο αλλαγών σε προϊόντα είτε σε τιμές είτε απο φθορά αυτών και αυτο μόνο για μία φορά που συνήθως μπορεί να είναι 2-3 φορές ανά έτος . Επομένος μιλάμε για ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που είναι υποχρεωτικό έτσι ώστε να προσφέρει στους πέλατες τις απαραίτητες πληροφορίες να αγοράσουν, αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός ΑΓΟΡΕΣ = ΠΩΛΗΣΕΙΣ .

Ύστερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστίασης δημιουργήθηκε αυτή η εφαρμογή που όχι μόνο θα εξοικονομήσει χρήματα αλλά θα αυξήσει και τις ΠΩΛΗΣΕΙΣ . Παρακάτω κάποια από το οφέλη που στην πραγματικότητα ειναί πολύ περισσότερα. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε όλες τις απορίες και να πάρετε μια ιδέα για το πως μπορεί να γίνει και ο δικός σας.

Ποιά είναι τα οφέλη για εσάς και την επιχείρηση σας

giphy (11).gif
giphy (13).gif
breaking-bad-news-hit-22.jpg

Καθιστά ευκολότερη την επικοινωνία

Με την εφαρμογή e-MT, οι πελάτες σας έχουν την ελευθερία να χρησιμοποιούν σχέδια που προσελκύουν περισσότερη προσοχή και καθιστούν επίσης την επικοινωνία πολύ πιο εύκολη. Είναι σαφής σε ότι δηλώνει και σας επιτρέπει να κάνετε αποτελεσματική χρήση του αρνητικού χώρου. Επιπλέον, σας δίνει τον καλύτερο έλεγχο σχετικά με αυτό που θέλετε να επισημάνετε στο μενού σας που επηρεάζει έμμεσα τις επιλογές της παραγγελίας ενός πελάτη.

Οποιαδήποτε προσπάθεια ενημέρωσης μπορεί να γίνει σε λίγα λεπτά και όποτε θέλετε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πρόσθετο κόστος και την καθυστέρηση που συμβαίνει για τις άμεσες εκτυπώσεις. Αυτό είναι ένα καθήκον ενός ατόμου και αυτό μπορεί να πάρει πάρα πολύ λίγα λεπτά την ημέρα, αντί να περιμένετε 3-4 μέρες ή ακόμη και περισσότερο.

images.png

 Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα

170307-invest-in-customer-experience.jpg

Δημιουργήστε μια αξέχαστη εμπειρία

Η εφαρμογή e-MT βελτιώνει τη συνολική εμπειρία του πελάτη. Ο συνδυασμός γραφικών μπορεί να κρατήσει τους πελάτες και να τους βοηθήσει να κάνουν μια ενημερωμένη επιλογή με τις σωστές πληροφορίες που εμφανίζονται

Η εφαρμογή e-MT έχει τη δυνατότητα να προσελκύει την προσοχή του χρήστη . Σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα, το ηλεκτρονικό / ψηφιακό μενου είναι πιο ευχάριστο από τα κανονικά μενού χαρτιού. Κάποιος μπορεί εύκολα να προσελκύσει και να διατηρήσει περισσότερους πελάτες, δείχνοντας τις προσφορές της ημέρας ή events που επρόκειτο να γίνουν.

20-Critical-Backlink-Factors-That-Increa

Καλύτερη ορατότητα του μενού

sales-process_edited.jpg

Ενισχύστε τις πωλήσεις σας

Η εφαρμογή e-MT μπορεί να ενισχύσει τις πωλήσεις σας . Η επένδυση μπορεί να φανεί αμφιλεγόμενη σκέψη, αλλά είναι μια συμφωνία μιας ώρας που θα μειώσει σημαντικά τα κόστη στο τέλος. Οι πελάτες σας μπορούν να μοιράζονται περισσότερες λεπτομέρειες χωρίς να ενοχλούν τα μάτια τους. Περισσότερες κοινές πληροφορίες σημαίνει περισσότερες αγορές, οι οποίες θα αυξήσουν έμμεσα τα κέρδη σας. Σε μια χρονική περίοδο μεγάλου ανταγωνισμού αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει.

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιλογές που έχετε, η εφαρμογή e-MT φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή για να πουλήσετε και να προωθήσετε τα πρόσφατα προϊόντα σας.Μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία του μενού, τις τιμές και να προωθήσετε τα προϊόντα που εσείς θέλετε και σας συμφέρουν, χωρίς να χρειάζεται να επενδύσετε τίποτα περισσότερο για να αλλάξετε το μενού σας. Αυτό βοηθά στην επίτευξη των στόχων της επιχείρησης σας σε πιο γρήγορο χρονικό διάστημα.

male-hand-holding-megaphone-new-260nw-14

Προωθήστε  τα νέα προϊόντα σας

239-2399176_patient-wait-time-waiting-ti

Μείωση χρόνου αναμονής

η εφαρμογή e-MT βοηθά τους πελάτες σας να μην περιμένουν και να αποφασίσουν γρήγορα τι να παραγγείλουν

Σήμερα περίπου το 85% των πελατών σας χρησιμοποιούν smartphones και σε λίγα χρόνια αυτό το ποσοστό θα φτάσει το 95% .Μη μένετε πίσω,το μέλλον είναι εδώ ...σήμερα

Back to the Future Συλλεκτικό όχημα Ντελ

Το μελλον σήμερα

Μέσω της εφαρμογής e-MT υπάρχει το 
e-MT MAP ( χάρτης ) έτσι ώστε να σας βρίσκουν πάντα καθώς να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο menu σας online ανά πάσα στιγμή.
giphy (7).gif

Τέλος πλέον οι λερωμένοι κατάλογοι απο χαρτί καθώς και η καταστροφή αυτών σε σχετικά γρήγορο χρονικό διάστημα, τέλος πλέον οι επανεκτυπώσεις ξανά και ξανά νέων καταλόγων είτε απο φθορά είτε για αλλαγές και εισαγωγή νέων προϊόντων που σημαίνει κόστος και έξοδα για την επιχείρηση σας

giphy (2) (1).gif
eco friendly e-mt-min.png

Βάλτε σήμερα κιόλας την εφαρμογή   e-MT σκεπτόμενοι οικολογικά γιατί ετσι προστατέυουμε το περιβάλλον χρησιμοποιώντας λιγότερο χαρτι.

giphy (17).gif

*** ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Με την εφαρμογή τρέχουν extra υπηρεσίες καθώς αναμένονται καί πολλές αναβαθμίσεις χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς

bottom of page